Piedevas / Dārzeņi|25/08/2014 16:56

Pupiņu biezenis ar vistas fileju

DSC_1552fix

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • Ūdens 2l
  • Mērcētas baltās pupiņas 25g
  • Vistas fileja 2-3 gab
  • Sīpols 1 gab
  • Ķiploka daiviņas 2-3
  • Eļļa
  • Piens
  • Sāls

Pagatavošana:

Uzvāra ūdeni, ieber pupiņas. Kamēr pupiņas vārās, sagriež vistas fileju (tās vietā var lietot malto gaļu), sīpolu. Vispirms eļļā izcep fileju, kad tā gandrīz gatava, pievieno sīpolu, cep, kamēr viss gatavs (lai veselīgāk, gaļu var vārīt). Gatavām pupiņām pievieno sāli, vēl nedaudz pavāra, tad nokāš, samīca vai sablenderē, tumīgumam pievienojot pienu. Biezenī caur spiedi iespiež ķiploka daiviņas, iemaisa sacepto fileju ar sīpoliem.

Tags: , , , ,
  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
60

Pievienot komentāru