Dārzeņu salāti, Receptes, Salāti|01/07/2013 15:25

Redīsu salāti ar selerijām un āboliem

1

Sastāvdaļas:

  • 250 g sarkano redīsu,
  • 50 g sakņu seleriju,
  • vidēji liels skābs ābols,
  • 5 galviņsalātu lapas,
  • 2 ēdamkarotes rapša eļļas,
  • tējkarote sinepju,
  • ēdamkarote citronu sulas,
  • sāls pēc garšas.

Pagatavošana:

Redīsus sagriež ripiņās, seleriju un ābolu notīra, sagriež mazos kubiņos, visu samaisa, liek lēzenā traukā uz salātu lapām. Mērcei sinepes sajauc ar sāli, eļļu un citronu sulu, pārlej ar sagatavoto mērci.

Avots: nra.lv /Ilze Zonne

bizness.lv

Pievienot komentāru