Dārzeņu, Zupas|22/08/2014 17:28

Zupa ar kokosriekstu pienu un dārzeņiem

l604177456

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  •  2 vidēji sīpoli
  • 1 ķiploka daiviņa
  •  1 vidēji liels burkāns
  •  500 g kartupeļi
  • 150 g sarkanās lēcas – nopērkamas Gemoss (es izmantoju firmas “Sabarot” ražotās)
  •  400 ml kokosriekstu piens – nopērkams Gemoss
  •  ~1l dārzeņu buljons
  •  1 laims
  •  3 tējk. karijs
  •  sāls, pipari
  •  eļļa

Pagatavošana:

Sīpoli jāsagriež gabaliņos (pēc vēlmes – var lielākus gabaliņus, var mazākus). Ķiploks jāsasmalcina.  Abi kopā jācep sakarsētā eļļā, pievienojot kariju. Burkāns un kartupeļi jānomizo un jāsagriež mazos gabaliņos. Katliņā jāber lēcas, apceptie sīpoli un ķiploks, burkāns un kartupeļi.  Jāpārlej buljons  tā, lai visi produkti ir nosegti un maisījums ir zupas konsistencē.  Jāpievieno rīvēta laima miziņa.  Lēni jāvāra ~15 min.   Jāpielej kokosriekstu piens, jāpiespiež laima sula (pēc garšas, es pievienoju 1/2 laima sulu), pēc garšas jāpievieno arī sāls un pipari. Jāvāra vēl ~3min. Var pasniegt ar sasmalcinātiem zaļumiem

Tags: , , ,
  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
bizness.lv

Pievienot komentāru